РАЗВЛЕЧЕНИЯ

За да е пълноценна и наистина незабравима Вашата почивка, ние екипът на „ Вила Маджарови“ имаме специално предложение за вас! Ние всички знаем колко е важна връзката с природата, земята, животните и традициите. Точно поради това, специално за нашите гости сме предоставили възможността да изживеят едно уникално, забавно и незабравимо преживяване, възможност да научат нещо ново, да се докоснат до природата, корените и местните традиции.

Ферма и кулинарен курс

Ние предлагаме специален кулинарен курс. Състоящ се в приготвянето на традиционни за региона рецепти (от екологично чисти и натурални домашни продукти) месене на питки, приготвяне на баници и други интересни гозби. Ние разполагаме с малка ферма, която е на около 10 км от вилата в с. Върбово, до която ще може да стигнете с организиран превоз от „Вила Маджарови“ (микробус), там вие ще видите домашни животни, ще може  да се научите да доите овце и кози, ще може да нахраните животните, да приготвите сами домашно сирене, кашкавал, кисело мляко и да откъснете пресни плодове и зеленчуци от нашата градина. Там нашият фермер ще ви научи на тънкостите в занаята и ще отговори на всички ваши въпроси. Докоснете се до природата, обогатете знанията си и се забавлявайте!

На плескавица и Зайчерско пиво в Сърбия.

Организирана екскурзия до Сърбия от екипа на „Вила Маджарови“ с професионален гид.

На 50 км от Вила Маджарови се намира най-големият град в Североизточна Сърбия- град Зайчар. Само с вашата лична карта ви ще може да посетите град Зейчар, там ще може да се насладите на истинската сръбска скара със студено Зайчарско пиво. Да разгледате забележителностите на града и да изпиете едно сръбско кафе.

Вело маршрут

По специално трасиран вело маршрут около Белоградчишките скали, с професионален водач, специализирани велосипеди и екипировка. Може да изпитате екстремни преживявания и да вдигнете адреналина си.

За риба

Ако сте любители на прохладната река и риболова на  1км от „Вила Маджарови“ се намира Стакевската река с възможност за плаж и риболов.